Home » Despre noi

DESPRE NOI 

in cifre 🙂

500+
persoane educate financiar
1000+
ore de implicare
1+
participari la evenimente
100+
proiecte finalizate
roxanabucur
Sunt Roxana Bucur, o tânără care de mică a aflat ce sunt banii și la vârsta de 4 ani am început să economisesc primii mei bani. Am crescut alături de bunica mea pe care o vedeam că pune deoparte ”bani albi pentru zile negre”. Așa a început educația mea financiară. Fiecare bănuț mergea în pușculița mea, de fapt o gentuță în care îmi economiseam banii.

La vârsta adolescenței am început să lucrez în vânzări și astfel am continuat economisirea, punând deoparte 90% din venitul meu. Acum sunt la 50% și îmi și investesc sumele economisite. Îmi plac foarte mult copii și sunt profesor pentru învățământ primar și preșcolar, absolvind Facultatea de Psihologie și Științele Educației. Pasiunea pentru oameni, finanțe, psihologie și educație m-a determinat să accept o colaborare în finanțe – educație financiară, respectiv planificare și consultanță financiară. De 6 ani sunt planificator și consultant financiar independent. Misiunea mea constă în alfabetizarea financiară și stăpânirea vieții financiare. Creșterea nivelului de educație financiară reprezintă scopul activității mele din zona de online și offline. Copiii reprezintă generația de mâine și noi suntem responsabili de dezvoltarea lor, implicit, de a noastră. Te invit să îmi fii alături în creșterea nivelului de educație financiară din Romania.

Cu fiecare persoană educată și dezvoltată, din punct de vedere financiar, aceasta țară va fi una de top. Numai împreună putem să evoluăm financiar!

Acum 6 ani am intrat în domeniul financiar. Odată ce am aflat și informația tehnică, practica a căpătat și mai multă valoare și am inceput să „predau” și parinților educația financiară pentru copiii lor.

andreipopaprofesoruldebani
FONDATORII MONEY 4 KIDS

Numele meu este Andrei Popa si sunt antreprenor din primii ani de scoala (iar cu acte in regula de peste 20 ani) si din aceasta postura doresc sa transmit informatii (sper) utile, completate de experiente personale, cu scopul principal de a ajuta persoanele aflate la inceputul drumului catre educatie si/sau dezvoltare financiara si/sau antreprenoriat.

Consider educatia financiara o necesitate (nu optiune) pentru dezvoltarea lor personala. In aceeasi masura, consider educatia financiara o necesitate (nu optiune) pentru noua generatie de copii si tineri deoarece schimbarea in bine a societatii trebuie sa aiba la baza cunostinte (cel putin minime) despre bani. Societatea moderna nu isi permite lipsa educatiei financiare, iar cultura financiara trebuie sa fie un proces continuu de invatare atat la nivel individual cat si colectiv.

Finantele personale reprezinta un domeniu pe care trebuie in primul rand sa-l cunoastem si in al doilea rand sa-l stapanim daca ne dorim independenta financiara conform zicalei “fara grija zilei de maine”. Acesta este motivul pentru care vom pune accent in cadrul proiectului nostru pe dezvoltare personala  bazata pe dezvoltare financiara.

APARITII MEDIA

 
0722.579.023
0727.817.333

MONEY 4 KIDS

infoline